Waarom WordPress?

Waarom een WordPress website laten maken? Je leest het hier!

WordPress als het open-source CMS (content management system), is momenteel  het meest populairste webdesign systeem wereldwijd. Geen ander CMS dat de gebruiksvriendelijkheid van WordPress kan evenaren. Laat staan overtreffen.

WordPress Thema’s geven jou controle over het uiterlijk van het desing op jouw website. Buiten het feit dat een WordPress Website enorm zoekmachinevriendelijk is zijn er tal van SEO (search engine optimisation) plugins die jouw traffic een boost geven. Meer bezoekers en meer omzet.

wordpress-logo
responsive design

Responsive Design

Responsive design zorgt voor een strakke weergave op elk apparaat. Websites worden steeds vaker op de smartphones en tablets gelezen. Jij wilt natuurlijk dat jouw boodschap voor iedereen duidelijk en overzichtelijk is.

Alle WordPress-websites die AlphaWeb ontwikkelt, zijn volledig responsive en worden altijd gecontroleerd op mobiele apparaten.

WordPress SEO

Als website eigenaar wil jij natuurlijk boven in Google staan. Gelukkig heeft WordPress een aantal ingebouwde functies die jouw website een SEO boost geven. Daarnaast gebruikt AlphaWeb de beste WordPress (Yoast SEO) plugin om jouw ranking naar een next level te tillen.

seo

Veilige Website

SSL (Secure Sockets Layer) betekent dat er een beveiligde laag is tussen de server en de bezoeker op jouw website. Dit zorgt er voor dat de gegevens beveiligd zijn. Je kunt een website met een geldig SSL herkennen aan het slotje boven in de url balk van je web browser.

Gratis SSL

AlphaWeb vindt het belangrijk dat jij een veilige website hebt, daarom word jouw website standaard geleverd met een gratis SSL.