Waarom AlphaWeb?

Long story short: geld én tijd besparen en alsnog een unieke website laten maken! Hoe dat in elkaar zit? Dat lees je hieronder:

Tegenwoordig kunnen steeds meer mensen een WordPress website bouwen. Er zijn steeds meer web bureaus die deze service aanbieden. Wat maakt AlphaWeb dan anders? Als full-stack web developer ben ik niet gelimiteerd aan de functionaliteiten van WordPress. Daar waar de bureaus ophouden, ontwikkel ik de WordPress functionaliteiten verder naar jouw wensen.

De meeste web bureaus zijn niet in staat om te programmeren dus moeten ze het doen met de functionaliteit en beschikbare plugins binnen WordPress. Als programmeur begrijp ik heel goed hoe het systeem in elkaar steekt. Wanneer iets niet naar wens lijkt te werken, heb ik het probleem snel gevonden en opgelost. Kortom, we houden meer tijd, mogelijkheden en geld over voor een mooie website.

Wie is AlphaWeb?

Een ambitieuze man, een jonge vader, en een perfectionist! Dit is de oprichter van AlphaWeb en de fundering van het bedrijf. Met 5+ jaar ervaring als full stack-web developer een specialist in zijn vak. Streven naar meer en de beste optimalisatie. Samen met de juiste samenstelling aan partners kunnen wij een topservice aanbieden die ervoor zorgt dat jouw website het begin is van jouw droom. Neem gerust contact op en laten we samen rond de tafel zitten om jouw visie werkelijkheid te maken.

SilasFull Stack Web Developer - Eigenaar AlphaWeb

AlphaWeb creëert dé unieke website gevormd naar jouw wensen. Niet direct tevreden? Door mijn flexibiliteit en AlphaWebs streven naar kwaliteit ga ik door totdat jij tevreden bent!

Web Skills

WordPress - WebDesign
WordPress - Plugin Development
Cloud Hosting
Responsive Design
SEO

Programmer Skills

PHP
MySQL
Javascript
jQuery
HTML
CSS

Overige Skills

OOP
Design Patterns
GIT
MVC
Codeigniter
PDO